Development & Consultancy

Hoofdactiviteit

FM Connection maakt deel uit van de Lesterius Groep. Binnen deze groep vertegenwoordigt Lesterius de kern van de activiteiten met als hoofdactiviteiten het ontwikkelen van toepassingen en het verlenen van advies.

We tellen 18 gecertificeerde FileMaker-ontwikkelaars onder onze medewerkers die actief zijn in drie Europese landen, namelijk België, Nederland en Frankrijk.

Wij ontwikkelen toepassingen op maat in FileMaker, meer bepaald interne applicaties, webtoepassingen, mobiele applicaties en administratieve beheersystemen die zowel intern als mobiel bereikbaar moeten zijn. 

Co-development

We onderscheiden ons door onze aanpak waarbij het aspect co-development centraal staat. Wij adviseren u en gaan samen met u aan de slag. Onze ontwikkelaars ontwikkelen bij u ter plaatse en toetsen dagelijks hun ontwikkelingen op de werkvloer. Wat wij ontwikkelen zult u dagelijks gebruiken. Wij besteden niet alleen veel aandacht aan de technische architectuur, maar ook aan de user interface en dus de gebruiksvriendelijkheid van de toepassingen die we ontwikkelen.

We trachten zo dicht mogelijk bij de klant te staan en leren hem hoe de toepassingen die we ontwikkelen werken, en hoe hij deze desgewenst zelf verder kan ontwikkelen.

Het wordt uw toepassing, letterlijk en figuurlijk!

Bezoek onze Lesterius website voor meer info

Ontwerp-en communicatiebureau in Gent - Lavagraphics