Wij beheren uw FileMaker-hosting

Als het aankomt op service, gebruiksgemak en ondersteuning.

U kunt uw resources gebruiken om uw business uit te bouwen. Wij van onze kant nemen uw FileMaker-hosting onder onze hoede. 
Managed hosting betekent dat wij u bijstaan bij de definiëring van de architectuur, bij de setup en de beveiliging van uw FileMaker-hostingconfiguratie. Vervolgens controleren en onderhouden we deze en verlenen we de nodige ondersteuning.

Uw virtuele of fysieke private server

FileMaker 19 Managed Hosting

Managed hosting biedt u de garantie dat uw toepassingen zullen draaien binnen een gecontroleerde en veilige omgeving. Een specifieke server enkel en alleen voor uw FileMaker-applicaties, waar geen andere processen of externe factoren invloed op kunnen hebben. 

Wij beheren uw server bij u

Co-Managed hosting

U zou er zelf niet aan denken om uw interne applicaties extern te hosten, maar u zou graag hetzelfde serviceniveau en dezelfde expertise beschikbaar hebben voor uw server als voor een managed hosting oplossing? Wij werken met u en niet enkel voor u

Claris FileMaker Cloud and Claris Connect Consultancy

FileMaker Cloud

Doe een beroep op onze FileMaker-expertise voor de installatie van FileMaker Cloud for AWS op het Amazon Web Services platform. Wij kunnen u helpen bij de configuratie van uw server en de oplossing van eventuele problemen.

FM Connection is een divisie van Lesterius Groep

De Lesterius Groep biedt ook andere diensten aan:

Development & Consultancy

Development & Consultancy

Lesterius ontwikkelt softwareoplossingen op maat, zoals administratieve toepassingen, CRM-applicaties, stockbeheersystemen enz. Wij zorgen ervoor dat uw processen en applicaties, zowel intern als via het web en mobiel, zoveel mogelijk geïntegreerd worden.

Training

Training

Wenst u te leren ontwikkelen in FileMaker, dan bieden wij u zowel trainingen voor beginners en gevorderden als gespecialiseerde trainingen aan. Onze ontwikkelaars en trainers kunnen u ook coachen bij uw eigen projecten.

Add-ons

Add-ons

Soms kunt u tijd en geld besparen door tools en pakketjes bovenop uw bestaande toepassingen te installeren. Wij kunnen u daarbij helpen.
We beschikken over een team dat die uitbreidingspakketten en plug-ins ontwikkelt en afzonderlijk verkoopt binnen de FileMaker-community. Maak gebruik van hun expertise. 

Ontwerp-en communicatiebureau in Gent - Lavagraphics